Salg af hestejendomme, Jylland, Sjælland og Fyn
author
Ring/SMS +45 30 50 6000

Hesteejendom Rødding, Jylland

 • 0
Gammelengvej 23, 6630 Rødding
Solgt

Hesteejendom Rødding, Jylland

Gammelengvej 23, 6630 Rødding
 • 0

Beskrivelse

LANDEJENDOM LIGE VED BYGRÆNSEN – STORT RIDECENTER – 5 MINUTTER TIL SKOLER, INDKØB M.V.

Tæt ved alt og alligevel på landet – kun 400 meter fra bygrænsen til Rødding. Her finder du flere skoler, SFO, børneinstitutioner, supermarkeder m.v. – for ikke at nævne Rødding centret med en bred vifte af tilbud på sportsaktiviteter, svømmehal, fitnes, bowling m.v. Her mangler intet – og alt ligger kun ganske få minutter fra ejendommen.

Ejendommen er opført i herskabelig stil med hvidpudsede facader og sort glasseret tegltag, og er placeret tilbagetrukket fra vejen. Stuehus og de to sidelænger med garager, værksteder, hestebokse m.v. er opført i år 2007. Ridecentret er opført i år 2005, og er placeret for sig selv bagest på ejendommen. Allerede ved starten af indkørslen bliver man betaget af den meget flotte og elegante udstråling fra ejendommens facade. Indkørslen fører et par hundrede meter ned langs hestefoldene og til gårdspladsen ved stuehuset, og herfra videre ned til ridecentret.

Ankomsten til den store gårdsplads fornemmes meget flot og repræsentativ. Ved stuehusets indgang fører en stor og bred trappe op til den dobbelte dør, der byder velkommen i ejendommens imponerende hall. Her er der små 7 meter til kip og en flot hvidmalet trappe fører til 1. salen. Hallen fremtræder meget lys og imødekommende med flere vinduespartier i såvel stueetage som på 1. sal. En dobbelt glasdør fører ind til stuen, der er indrettet med en meget stor karnap mod haven og terrasserne. Fra karnappen er der udgang via terrassedøre i begge sider, og udenfor er der anlagt ca. 200 kvm flisebelagte terrasser hele vejen rundt om stuehuset – bortset fra gårdspladsen. Hele stuehuslængen er vendt mod syd, og der er således anlagt terrasser på såvel østsiden, sydsiden og på vestsiden af stuehuset. Gulve i stuen er udført i egetræ. En stor åbning forbinder stuen med køkken/alrummet, som er indrettet i hele den ene ende af bygningen. Her er der således vinduer mod såvel syd, vest og nord (mod gårdspladsen). Rummet er indrettet med terrassedør mod vest-terrassen og med sine mere end 50 kvm er der virkelig god plads til hele familien. Ved siden af køkkenet er indrettet et depotrum. Køkkenet er et Biga køkken udført i massiv egetræ kombineret med hvide låger. Der er ingen overskabe, så alt fremtræder let og elegant – og samtidig fremhæves de massive mure og det rustikke look kommer til sin ret. Gulvbelægning i køkkenet er store lyse klinker, som er ført igennem fra hallen. Disse gulve føres videre ad en gang med adgang til 2 værelser med samme egetræsgulve som i stuen, og til et stort og lækkert badeværelse. Interiør i badeværelset er ligeledes i massiv egetræ, og de samme lyse gulvklinker er også ført igennem her. For enden af gangen er indrettet et stort bryggers, hvor temaet også er massiv egetræ, kombineret med lyse låger og gulvklinker. Herfra findes endvidere udgang til den østvendte terrasse, hvorfra der også er let adgang til garage og værksted. Hele stueetagen er forsynet med gulvvarme.

Kikket mod 1. salen er imponerende
– de knap 7 meter til loftet i hallen kombineret med trappegelænder og flotte balustre giver hele rummet et rigtigt flot look. På 1. salen findes et repros med adgang til alle rum. I rummet over stuen er karnappen ført op i 1. salens højde, og her er der indrettet et stort og lækkert soveværelse med walk-in. Herudover findes 3 store værelser, hvoraf de to også er indrettet med walk-in. Til sidst et meget stort badeværelse med fritstående boblebad, bord med to håndvaske, to brusesteder m.v. Hele 1. salen er forsynet med egetræsgulve, der matcher gulve i stueetagen.

De to sidelænger er på hver 218 kvm. I den ene længe er der i umiddelbar nærhed af stuehuset indrettet 2 garager med hver sin rulleport samt et værksted. Herudover findes et fyrrum, hvor der er installeret et halmfyr der forsyner hele ejendommen. Der er også mulighed for at fyre med fast brændsel som træ. Resten af længen er indrettet som en højloftet garage med en stor rulleport i endegavlen væk fra stuehuset. Den anden længe er indrettet med et lagerrum, et stort velisoleret kontor med tilhørende toilet samt en hestestald med 2 bokse. Hestestalden er forsynet med en stor rulleport i endegavlen væk fra stuehuset.

Ca. 150 meter fra gården er opført et ridecenter på 2.449 kvm. Centret indeholder 23 hestebokse, vaskeplads og solarie, en stor ridehal på 20 x 60 meter, rytterstue og sadelrum samt foderlade – alt under ét tag.

Skitsetegning

image

Description:

image

Description:

image

Description:

image

Description:

Detaljer

Updated on juni 8, 2023 at 10:49 am

  Øvrige detaljer

  • Boligareal: 379 m2
  • Garager 2 stk: 436 m2
  • Ridehal med bokse: 2.449 m2
  • Lade: 286 m2

  Kontakt information

  Se oversigt

  Forespørgsel på ejendom

  Oversigt

  Ejendoms ID: 2028
  • Hesteejendom, Lystejendom, Liebhaverejendom, Landejendom, Liebhaverbolig
  • Ejendoms type
  • 8
  • Soveværelser
  • 2
  • Badeværelser
  • 2
  • Garager
  • 379
  • 2009
  • Bygningsår

  Compare listings

  Compare
  Hesteejendom
  • Hesteejendom